Like?:)

joi, 28 februarie 2013

Verde, galben, brun






11 comentarii:

Maria spunea...

prima poza..ti-am furat-o...ce tare e mireasma...

Bogdan R spunea...

Pai si negrul, negrul unde e?

Iulia spunea...

Daca va vede Minitehnicus sforile alea perfect drepte, ma aliniaza si el pe mine pe brazda. Mereu i se pare ca nu respect liniile trasate de el, ca nu las spatii egale intre plante etc.

In alta ordine de idei, vad ca v-ati prins si voi in hora la TEI. Bravo! Cu cat vom fi mai multi, cu atat mai bine.

simf spunea...

@b.r. - nergul e ubicuu, in functie de unde si cand are chef sa fie :)

@Iulia - la noi liniile sunt mereu trasate impecabil. doar ca uneori ma apuca pe mine nevoie de oaresce forme mai domoale, mai ronde, ca ce, natura nu e in unghiuri de 90 :)
(ne-am prins independent unul de altul)

irenadaiana spunea...

si ma rog , ce se va alinia la sforile-alea drept intinse?

simf spunea...

@daiana - pe zona mica de langa capsune - probabil plante aromatice (sau praz). apoi poteca. apoi zona de rosii. sau mai vedem :)

Scutaru spunea...

O primăvară cu mult soare vă doresc - și afară și în suflet - numai cu împliniri și fericire. E 1 martie! :)

Gradinarit anotimp cu anotimp spunea...

Frumosdar, apropo de dungi drepte. Si eu am fost( si nu pot spune ca mi-a trecut) fan sfoara si linie dreapta. Dupa putina documentare am ajuns la concluzia ca totusi natura nu lucreaza cu linii drepte asa ca in aceasta primavara voi incerca sa plantez cu ajutorul sforii sau furtunului pe linii curbe. Sa vedem ce va iesi. Un inceput de primavara insorit si plin de bucurii va doresc.

simf spunea...

@Scutaru - multumesc, sa vina odata primavara pentru toti.

@Vasile Rosciuc - am plantat si eu pe forme ronde, dar a iesit dezastru pentru ca nu deosebeam balariile de plantele folositoare omului si-am cam cultivat grasita si altele. :)
oricum, poteca nu poate fi in linii curbe, asa ca...

irenadaiana spunea...

draga sis,
n-ai invatat nimic apropo' de linii curbe! Pai nu stii si tu ca fegsuiu cand vine la tine-n gradina tre' sa sa piarda in meandrele concretului , pa poteci serpuitoare sa nu mai stie pa un'sa iasa ca sa ramana cat mai mult timp sa-ti creasca rogodelele mari? Ce naiba!Auzi la ea , poteci drepte , pfuaa!
:) :) :)
La multi ani de martisor!

simf spunea...

@daiana - meandrele concretului fengsuiului sa mearga el cu roaba pe forme rotunjite, cand pamantul mai e si-n panta :) da' unu-doua canale mici perpendiculare pe poteca nu vrea? :D

la multi ani sa fie la toti si sa vina primavara odata!

:-D