Like?:)

marți, 10 noiembrie 2020

Cum e să ai astm în vremuri de covid

 # Dezinfectantele pe bază de clor folosite mai peste tot îți generează niște accese de tuse care, la rândul lor, generează priviri ucigătoare ale celor din preajmă, de parcă ai fi ciumat.

# Nu mai treci prin raioanele de cosmetice sau cu produse de întreținerea curățeniei: amestecul de parfumuri îți generează accese de strănut și nu vrei să se uite lumea la tine într-un anume fel.

# Nu mai găsești în farmacii medicamentele uzuale, pentru că restul lumii vrea să aibă ea stoc, nu mai poți merge la pneumolog și pentru că e foarte ocupat, și pentru că te gândești că te întorci cu vreun bonus acasă.

# Porți masca pentru ceilalți, chiar dacă ai adeverință de la medic că ai probleme respiratorii, umbli cu ochelarii aburiți și constați că masca ține de cald în diminețile cu brumă. (Sunt momente în care port bandane cow-boy style: oamenii se uită întâi mirați, apoi zâmbitori.)

Ce-mi place în astă perioadă: comunicarea super eficientă cu medicul de familie și mai ales cu asistenta, Hermina, prin whatsapp, rețetele trimise pe mail de medic și redirecționate către farmacie: merg și iau rapid medicamentele.

Niciun comentariu:

:-D