Like?:)

joi, 24 martie 2011

Hai la Simfonie, grădinaruleeee!

Cine? – Ediţia a 34-a a Simfoniei lalelelor
Ce? Expoziţie dendro-floricolă cu vânzare
Unde? În Piteşti, oraşul lalelelor, în pavilionul expoziţional de la Casa Cărţii – expoziţie cu participare internaţională – şi pe strada Victoriei - centrul pietonal
Când? În week-end-ul de Florii, 15-17 aprilie 2011
De ce? Pentru că urbea e în sărbătoare şi-i plină de lalelele înflorite – peste 100.000 de bulbi -, pentru că găsiţi să cumpăraţi de la seminţe şi răsaduri la citrice pe rod şi magnolii înflorite, de la decoruri de grădină la fitosanitare şi unelte, de la bulbi de lalele negre la trandafiri de o mie de feluri şi orhidee în ghiveci. Au loc concursuri sportive, concerte open air şi se dă startul programului de vară al fântânii muzicale.
Cum? Vă luaţi familia şi prietenii grădinari şi purcedeţi la drum, pe A1 se ajunge chiar repede. Prognozele meteo anunţă vreme caldă şi faină, aşa să fie!
Altceva? În perioada Simfoniei unele străduţe sunt închise. Există o parcare mare supraterană în apropiere. Aveţi grijă cu câţi bani cash veniţi, există riscul să-i cheltuiţi pe toţi. Comercianţii n-au pos card-uri, dar sunt multe bancomate în zonă..
Simfonia are site, iar fântâna muzicală a fost inaugurată cu filarmonică:

6 comentarii:

Geocer spunea...

Si daca vin de la Curtea de Arges, tot pe A1 trebuie sa vin?

Anonim spunea...

domnitza draga

om seroios, la casa mea vreau adresa de mail pentru eventuale sfaturi, lamuriri. aopreciez atat talentul scriitoricesc in relatarile de pe site, umorul dar si responsabilizarea activitatilor agrohortilegumicultoare. vreau sa aplic si mai ales vreau sa scriu o carte tara mea -cultura mea.:D
adresa mea este mihaiapostus@yahoo.com

vic spunea...

asa, brava natiune. toata admiratia. mi-a placut, o inginerie frumoasa pe care de ex un oras la mal de fluviu nu are si unde apa nu ar costa chiar asa.

sa va mearga pompele, apele, culorile...

intrebare: am vazut corul, dar orchestra unde era? nu cumva a fost si ceva din back? zic si eu.

si ceva extra subiect, care nu trebuie sa-ti dea idei ca te-ai putea muta cu cotet cu tot din nou la oras. asta-i valabi la ei. http://latimesblogs.latimes.com/home_blog/2011/03/chicken-sitter.html

simf spunea...

@Geocer - e dificil dar, daca insisti, se poate.

@anonim - domnule serios, va trimit un mail.

@vic - orasul la malul fluviului are isna fantana papadie. orchestra nu se vedea, dar concertul a fost integral live si tare fain.
(mi-ai lipsit, vic)

vic spunea...

sunt aici, dar ce sa fac daca norul radioactiv ajunge intii in california. california my love.
sufar citeodata ciineste.

vrei sa facem schimb? eu iti dau papadia, tu da-mi fintina. eu iti dau teii, tu sa-mi dai lalele.
eu iti dau jazz, tu sa-mi dai 3 motani.
adica nu, fara jazz.

simf spunea...

@vic - nu, nu vreau sa fac schimb. in papadie nu se poate face fantana, dar din fantana se poate face papadie; avem in preajma tei salbatici...
la faza cu motanii, pentru o fractiuen de secunda m-am gandit "o, nu i-as mai peria pe toti trei", ca acum au intrat in naparlire. dar nici pe ei nu i-as da.

:-D