Like?:)

marți, 27 septembrie 2011

Trei pisici negre

De duminică avem iar trei pisici, toate negre, pe principul că ce-i puţin n-ajunge, iar noi oricum suntem patru în casă.
Ea e Zuza, Mândra, Pipuşa, Ghemotoc, Bestiuţa, Dulceaţa etc. Că de răspuns nu răspunde deocamdată la nimic, oricum dacă aude vreun glas e clar că numai ei i se poate adresa, că oamenii există numai ca să-i fie ei utili. Deja a explorat parterul cu maximă responsabilitate, a şters păienjeni şi praf prin cele mai nebănuite locuri, a înşirat bile de sticlă mingiuţe jucării de pluş beţe de urechi dopuri de plută peste tot, e ubicuă şi vorbăreaţă şi motiv continuu de amuzament. O ispitesc deja uşile de ieşire din casă, urcă din treptele către etaj, îl adulmecă circumspectă pe Zombie de la distanţă (el o ignoră), îl mârâie şi-l scuipă pe Jinx ca posedata (dar Jinx e un domn şi nu-şi pune mintea cu ea).
Mândra are deocamdată domiciliul în dormitorul nostru conjugal, fapt ce-o cam lasă frig, că oricum ea stă unde vrea, pe timp de zi.










5 comentarii:

ajnanina spunea...

hei :)
salut familia largita, e tare frumusica Mandruta voastra noua...

sa va bucurati de ea si sa fie sanatoasa :)

cristina spunea...

oooof, am pierdut tot ce-am scris, ca nu ma invat minte sa ma autentifica inainte :(((((
asadar, fata voastra pare fericita pe acel nou taram al fagaduintei, are multa treaba. e o dulce, dar e needucata, ca n-am apucat s-o invat cum sa se poarte cu baietii. voi sunteti siguri ca ati luat pisica zbanghie? nu de alta, dar cealalta m-a transformat azinoapte in pisicodrom, ceea ce nu parea sa-i stea in caracter.
si zici ca a voastra doarme linistita toata noaptea???

Anonim spunea...

are o privire de fiara salbatica. cred ca o sa cam faca legea, intr-o vreme, in batatura voastra.

simf spunea...

@cristina - in materie de educatie face fata progrese rapide, cei doi motani sunt exemple bune. a invatat deja sa se potoleasca atunci cand ii tistui din buze ("ntz"). eu zic ca cea energica e la noi, dupa cum se urca pe jaluzele, sare ca nebuna, vaneaza tot, nu-i tace gurita. cuminte noaptea? da, fix cum trebuie sa fie o pisica la avrstaei: alearga, vorbeste, darama, doarme, iar alearga, mananca...

@laura - o vreme da, sunt sigura. vedem apoi.

cristina spunea...

da, deci trebuie ca asta a mea s-a relaxat ca n-o mai bate sora-sa si acum face ce si-a dorit dintotdeauna: "se urca pe jaluzele, sare ca nebuna, vaneaza tot, nu-i tace gurita. [...] alearga, vorbeste, darama, doarme, iar alearga, mananca..."
:))))))))))

:-D